st Jörgen resort

 
jul och nyår har varit så stressigt i min hjärna att jag inte har lyckats slappna av trots att vi har varit mitt ute på landet, endast med hundar och familj. ibland har jag lite svårt för det, jag inbillar mig att DET är rätta sättet för mig att slappna av men den här gången passade det inte riktigt. kände mer för att bara fixa, dona och GÖRA saker som är lite lediga. det där med iiiingentiiiing är nog för slow för mig just nu.

såå.. när vi var tillbaka i gbg nu i veckan så åkte vi ut till st jörgen spa & resort för att verkligen checka ut. polly lämnade vi hos mikes parentos och vi tog på oss våra skönaste kläder och checkade in på hotellet. 

jag skojar inte när jag säger att det var det bästa beslutet vi någonsin har tagit. det var som att dra ur proppen, vi blev som förlamade i både hjärnan och kroppen och vi var såååå relaxed. innan vi ens gjorde entre i rummet satt vi och drack vin, läste böcker och myste framför brasan nere i baren. sen gick vi till spat som vi hade tillträde till heeeeela spat vilket omfatttar det som kallas "himmelriket" också. 

där inne finns flera bastuar i olika temperaturer, ångbastu, isvak, fotbad, skrubb och det bästa av allt: quiet room. alltså ni kan inte ANA vilken känsla det är där inne. knäpptyst, uppvärmda vattensängar, öppen brasa och bredvid varje säng fanns hörlurar med avkopplingsmusik i. vi brukar ha svårt för att chilla ner men här somnade vi, vaknade, somnade, vaknade.... och vi bara låg och höll varandra i handen och njöt. 

efteråt åt vi middag och drack vin, långt bortom smink, hårfön och klackar och bara njöt av att vara där och då. och alltså, om ni inte visste det så är det frukost att DÖ för! hemmagjord skagenröra, hur lyxigt är det inte att käka det till frulle? blåbärskvarg med rostade mandlar.. alltså det är högkvalitativt genom hela vistelsen. 

nu har vi ju varit där ett par gånger förut men det här var helt klart en av dom bästa.
10 marabourutor av 10 möjliga!jo, man dricker ju egentligen vitt till räkor. men det gör inte jag, hehe
 
 
 
"ta en bild på mig i den här snygga soffan" tsssssss 

 
 
han där, min mike

 
 
jag har bara sett honom somna sådär harmoniskt och skönt, innan "läggdags" när vi är i thailand. HARMONI

 
 


´