daniel L


för den som inte vet (dom flesta som känner mig vet, definitivt) så är daniel lemma mitt stora safe card när det kommer till musik, hemma, i bilen, på stranden, på jobbet.. hans musik är helt j*vla magisk.

jag har dessutom sett honom live TYP 20 gånger. mamma hade ofta honom live på sin restaurang förr. och han är till och med ännu bättre live än studio. man kan tro att hans enda hit är if i used to love you men det finns så mycket i hans musikbibliotek som gör mig helt pirrig, harmonisk, lycklig, känslig, lugn, samlad och det bara kittlas kring hjärtat av hans mjuka röst! 

i juli spelar han på grand hotell i mölle och jag och mamma ska såklart gå <3 jag rekommenderar ALLA att se honom live once, put it on your bucket list


   

posing


såhär kaxig kan man va när man står framför spegen å poserar. kanske inte lika kaxig 5 minuter efter den här bilden, när jag körde av vägen och mobilen flög in i rutan så att lcd-skärmen gick sönder och bilen hamnade i diket. och jag med för den delen..!

blev lagom skärrad så att jag åkte ner på jobbet och hoppade över att jobba, satte mig och åt glass och tog ett glas rött med lillebrorsan och ba vilade mitt bleka face som vägrade få färg igen efter mitt lilla missöde med min lilla blårandiga mini cooper.  
 

s a f e


safe card när man ba ska koka kaffe å mysa in morgonen med sådär as as as as aaaaashög volym: