final exam

I'M OUT AND IT FEELS SO DAMN GOOD

igår när jag steg upp klockan 05.00 för att köra i min iskalla bil till tågstationen (ville inte köra hela vägen pga väglaget) kan jag LUGNT säga att det tog emot. jag avskyr göteborg och det var bara.. uuhhhh, orka mallorca. MEN, jag hoppade iväg, pluggade på tåget och skrev sista tentan i salen, lämnade in först av alla och gick raka vägen tillbaka till tåget och återvände hem. 

och vet ni vad som gav mig en spark i rumpan och som fick mig att åka? well: den EUFORISKA känslan som sköljde över mig när jag tänkte "ÅH, det här kan vara SISTA GÅNGEN i heeeeela mitt liv som jag någonsin besöker göteborg" and it felt pretty freaking good. 

nu kanske jag återvänder av turistiska skäl men jag tvivlar, den stan är.. uhh inte min smak alls.

NÄSTA TERMIN börjar jag i stockholm, känn på den ba! 

 
palma de Mallorca

AS I SAID, i'm heading to mallorca om typ 15 dagar eller något och det ska bli sååå skönt. jag har ju varit där förut så det är ingen rocket science att utforska resterande delar av ön (utöver från palma och stränderna omkring menar jag). 

igår bokade jag i alla fall alla boenden -har varit lite sen med det- och det ska bli superhärligt att byta hotell, bo på lite olika platser med olika omgivningar. vi ska även åka tåget till soller och mysa omkring där, det ska vara helt otroligt vackert! 

de allra flesta nätterna bor vi i santa catalina (där bodde jag och mamma förra gången också) och några nätter har jag bokat i illetas som har palmas mest populära lilla strand. (det är ett smultronställe så inte alls sådär turistexploaterat). dessutom har puro beach öppnat ett till ställe där längst ner vid havet som jag och mamma kikade in på förra gången också. 

det ska bli SÅ skönt att komma iväg 4 real, utan plugg, jobb och polly (sorry polly jag älskar dig men ibland är det skönt med paus). micke har lovat att ta henne under hela perioden, så jag är helt enkelt LEDIG på riktigt! 

 
 


 
junie hela helgen
jag är inte lika uppe i att ta bilder längre och det mesta hamnar på en insta story. det är faktiskt något jag i skrivandes stund fann mig i att vilja ändra på. dom fotona med filter och dålig kvalitet vill jag inte titta tillbaka på senare. ja, vilken tankenöt jag fick här på morgonkvisten! 

junie har i alla fall varit hos mig heeeeeela helgen och vi har verkligen kopplat bort ALLA stressmoment och bara varit. jag har bjudit henne på hela helgen med allt vad det innebär och vi har verkligen relaxat. ibland behöver man verkligen komma bort från -i hennes fall pojkvän och vardag- och i mitt fall måsten, plugg och högar av saker jag vill få gjort. 

vi var på kallbadhuset på spa, junie hoppade i havet 3 gånger, vi åt lunch på sands bakficka, fikade på två män, åt tacos á la vickan (utan socker och salt dvs), tog långpromenad med polly längs med havet, cruisade runt i min lilla bil, åt middag på restaurang hjorten (båstads bästa restaurang för övrigt!!!) och gjorde megahärliga frukostbufféer här hemma i lägenheten.

HON ÄR FIN, JUNIE, hon är MIN och hon är EN UNDERBAR VÄN!