end of an era

det här är jag och micke för någon månad sen i italien, milano. vi har varit kära i väldigt många år och känt varandra i många fler. han har bidragit till så många känslor, upplevelser, glädjetårar, närhet, trygghet, värme, skratt -massa skratt, samtal och fjärilar i magen.. han har varit en otroligt stor del av mitt liv, under såå lång tid. 

vi har också haft upp och nergångar, det har väl egentligen alla. hur mycket man än älskar, hoppas och vill att det ska avta och bara bli sådär bra som det KAN, så har vi haft lite svårt för att få ordning på saker som har gått snett och vi har inte riktigt hittat tillbaka i rätt spår. 

min mike kommer alltid betyda fantastiskt mycket för mig, han har inte bara varit min närmsta trygga punkt, utan även min allra bästa vän med likasinnad hjärna och samma varma hjärta. det är något speciellt med vår connection, vi behöver nästan inte prata, vi vet vad den andra tänker. en blick avslöjar liksom allt som försiggår där inne i hjärnbanken.

hur mycket härliga stunder, minnen, kramar, kvällar och pussar vi än har, och har haft.. så har vi bestämt oss för att avsluta vårt förhållande här. vi har haft så många nergångar, ingen av oss har riktigt klarat av att anstränga oss tillräckligt och mina känslor för hela vår relation har svalnat. 

vi har ju lilla polly tillsammans och vi är tillmötesgående båda två och hjälps åt med henne. jag har henne 100% och han underlättar för mig emellanåt, så vi håller kontakten. (för den som undrar)

vi skiljs åt som vänner och jag kommer aldrig sluta älska honom för den människan han är och han kommer alltid att ha ett eget litet rum i mitt hjärta. men, kärleksrelationen har varit över under en längre tid, och jag vill inte leva i en framtidslös relation. men det vill ju egentligen ingen. såklart.

tänker att det kunde vara bra att avslöja det här, det är inte direkt en hemlighet. det är alltid sorgligt med avslut men jag är väldigt säker på att detta var det bästa beslutet. så, kram på er