palma de Mallorca


AS I SAID, i'm heading to mallorca om typ 15 dagar eller något och det ska bli sååå skönt. jag har ju varit där förut så det är ingen rocket science att utforska resterande delar av ön (utöver från palma och stränderna omkring menar jag). 

igår bokade jag i alla fall alla boenden -har varit lite sen med det- och det ska bli superhärligt att byta hotell, bo på lite olika platser med olika omgivningar. vi ska även åka tåget till soller och mysa omkring där, det ska vara helt otroligt vackert! 

de allra flesta nätterna bor vi i santa catalina (där bodde jag och mamma förra gången också) och några nätter har jag bokat i illetas som har palmas mest populära lilla strand. (det är ett smultronställe så inte alls sådär turistexploaterat). dessutom har puro beach öppnat ett till ställe där längst ner vid havet som jag och mamma kikade in på förra gången också. 

det ska bli SÅ skönt att komma iväg 4 real, utan plugg, jobb och polly (sorry polly jag älskar dig men ibland är det skönt med paus). micke har lovat att ta henne under hela perioden, så jag är helt enkelt LEDIG på riktigt! 

 
 


 
Angelica Wåhlin

Vad härligt! Jag har faktiskt aldrig varit där :)