100


hur ska jag kunna skriva det här utan att det tolkas helt loco.. hmm, ja, ja men jag tänkte liksom lätta på hjärtat lite. många ser nog att jag lever ett liv där jag är superdupernöjd med tillvaron.. jag har köpt hund, egen bil, har lägenhet i lugna hammarbyhöjden, spenderar några månader om året i torekov och båstad, pluggar.. när jag och micke var tillsammans var det ultimat, jag älskade det stabila och inte sådär GALET utmanade vardagslivet. jag ska ju inte säga att jag är MISSNÖJD idag, det är jag definitivt inte, snarare väldigt, väldigt nöjd. (ännu mer nöjd sen jag kom ur min relation)

jag har dock alltid en känsla av att inte vara HELT TOPP-nöjd. jag vill oftast något mer, något nytt, vill testa grejer, vill ut och resa, bo på nya ställen, träffa människor, laga något nytt, smaka nya smaker.. ja men alltså, UTFORSKA grejer! (det är en egenskap som gör mig extremt driven men också extreeemt krävande. it's almost like i'm strolling around seeking for stuff like a maniac..) fråga bara melissa.. två veckor på mallis med mig var.. intense. hehe

tror ni att jag är helt 100% nöjd med att jag skaffade hund med en kille det inte höll med, så att jag nu är vääääldigt bunden i 18 år framåt, med lilla -älskade- polly? 
 
jag älskar henne MER än något jag någonsin älskat men jag skojar inte när allting blir a little bit more complicated. bara av att gå på middag ikväll är liksom.. "mamma kan du snälla ta polly" och om man tar med henne på middag är det hemgång vid 23, tror inte att polly är så sugen på att dansa hiphopdans, hehe. 

to own a dog by my own is a COMPLETELY DIFFERENT THING than having her with mike. (säger inte att jag vill ha henne med mike, hehe, men ah, NI FATTAR)

jag får helt enkelt hoppas att min nästa pojkvän tycker om jack russells, polly och hundar under täcket lika mycket som jag så kanske det blir ordning och reda på min tillvaro igen, hehe. det här SÖKANDET efter balla grejer brukar ju också avta när jag är i en relation. (lite rädd att det här ska tolkas som att jag kör en söker-ny-pojkvän-på-bloggen-grej, but i'm not, prince charming sitter nog inte här å skrollar) hehejust nu är det BÄST I VÄRLDEN att ha dog när familjen är i närheten, såklart. men jag kommer ju knappast bo här i 18 år framåt