getting shit done


min extremt äventyrslystna personlighet är väldigt ofta en positiv del av mig som ger mig driv, glöd och extra kraft and i'm always getting shit done. och såklart, så älskar jag det, det är ju jag, liksom.

men jag vet så tydligt -och blundar gärna för det- att kroppen till sist säger ifrån, först lite försiktigt och sen lite mer, lite till och till sist blir jag helt och hållet slut och kan inte ens lyfta telefonen på dygn. jag är alltid väldigt "uppe" i mitt effektiva flow att jag inte hinner återhämta mig och när jag har svårt för att sova återhämtar nog inte riktigt kroppen eller hjärnan sig som den behöver. 

de senaste tre månaderna har varit extremt intensiva. jag har gått ur min relation, flyttat, blivit ensamstående mamma till polly, fått LOADS more work to do än jag tänkt mig på jobbet, haft två intensiva veckor i palma, en snabb vända hem med häcken full, 6 dagar i london -also intense as F- och sen tillbaka, jobba, få ordning på saker och ting, har hjärnan full av checklistor att beta av samtidigt som jag försöker hinna vara med mina vänner, dop igår som jag varit så exhalterad inför, presenter, kläder, outfits, födelsedagar, promenader med polly, fortsätta uppfostra henne, morsdag, på torsdag fyller alex 27 och det ska också överraskas.. ja ja ja, jag älskar ju det, annars hade jag bara cancellerat hälften, så ja alltså jag ÄLSKAR det!

men gud, vad kroppen säger ifrån. det är helt sjukt. jag har ju stonkat rätt in i väggen en gång innan för något år sen så den här gången är jag vaksam och är rädd om mitt lilla hjärta. (blev en väldigt lång berättelse när jag egentligen bara ville säga att jag är fettttt stressad at the moment)

med det sagt tänkte jag typ säga att jag flydde långt utanför göteborg med pappa på möte tidigt imorse för att få space. så, nu har jag suttit i ett bibliotek i flera timmar och betat av TUSEN grejer så nu kan jag kanske pusta ut liiite innan jag ger mig på nästa projekt. 8 timmar i bil idag +all tid på biblioteket var PRECIS vad jag behövde. borde göra det till rutin på måndagar, vilken FANTASTISK start på veckan!