PMS

jag känner inte igen min kropp under min pms-period. det känns som att varannan månad påverkas jag inte alls och varannan är jag som om jag vore höggravid under 2 veckor. brösten blir enorma, aptiten megastor, svullen precis överallt och trötthet from hell. samtidigt bara kittlar det i benen av rastlöshet. längtar förgäves efter att det ska ta slut, står inte ut längre, haha

så kände jag också under halva tiden på bali. och bikinin passade knappt. ja men typ höggravid-symptom. PUH

dogs

vad ska det bli av mig.. hela mobilen är fylld av bilder på våra vovvar och jag får pirr i magen varje gång jag känner pollys päls, tittar på henne eller bara vetskapen av att hon är i samma rum är helt euforiskt. 

så himla himla himla himla lycklig över att jag kan vara här nere så mycket som jag är just nu. alla borde ha den lyxen nån gång under året, att bara checka ut. totalt liksom. med två vrålmysiga, nybadade och sandiga dogs blir det bara 100% bättre med

 
p & f

i stockholm finns många trendiga ställen att frukosta + luncha på, här tog vi en liten paus på pom & flora på odenplan sist mamma var uppe. jag käkar ju egentligen inga carbs men har varit en äkta cheater på många sätt den senaste tiden. 

min bowl vad extreeeeeemt mättande och kändes sinnessjukt grön och hälsosam. mammas havregrynsgröt med. och så sojacappuccino på det. det gick verkligen ner.


snacka om att trenda