runaway

 
jag har ett hemligt ess i rockärmen med en låt som jag inte delar med mig vanligtvis. den är liksom min, eller förut var den min och mickes men nu är den mest min. den väcker så mycket känslor i mig, på härliga sätt och sorgsna sätt. och det liksom kniper lite i magen samtidigt som det kommer fjärilar. en speciell känsla. låten följs av ett helt album som jag kan lyssna på om och om och om igen. 

i somras när jag stod på jobbet hela kvällarna med ett leende på läpparna och positiv energi att sprida kring mig brukade jag starta albumet på vägen hem, på högsta volym i bilen. 5 sekunder in i introt rann tårarna som ett vattenfall och jag fick dom där krampiga, härliga, ledsna, sköna, sorgliga och fina känslorna i hela kroppen. vad jag funderade över varierade. ibland morfar, ibland något annat. 

men det är en lite skön.. check out liksom

och nu delar jag med mig:


freitag


fredagstentan avklarades och jag hade massor på agendan. jag skulle gå på AW med hela klassen på söder, middag på cloud 9 med tre tjejkompisar, ut med några killkompisar och lovat sällskap med christoffer hem för att se en rulle innan läggdags. 

well, jag mådde SÅ wierd igår och var lite vimmelkantig hela dagen. köpte hem massor av rödvin, glass, godis, mat, en ny outfit m.m. men det hjälpte inte riktigt. 

SÅ, det slutade med eva berlanders bok som jag fick av micke i valentinespresent och mumsade på lite godis i soffan. jag kan lugnt säga att jag tömde hela kylsåpet på godsaker sen. one of those cheat days again, hehhh


snacka om att det var KVALITET att ha lite ensamtid en heeeeeel fredag. det var längesen

lazy


igår hade jag tenta och direkt när jag var klar drog jag och köpte nya sängkläder, kuddar och tvättmedel. sen raka vägen ner till tvättstugan å körde igång 4 tvättar. därefter baaaara chillade jag i soffan med christoffer, kollade halv 8 hos mig och hör på det här..

jag lagade mat för första gången på typ.. 5-6 månader. hur är det ens möjligt?! 

och det sjukaste av allt var att det inte alls var att "laga" mat, hahaha. jag stekte lite haricouvert med chili och en mozzarellaomelett. *avdance* 

det är sämst att laga mat i ett dåligt kök så det brukar bli något ute eller mackor/knäckemackor eller en ostbricka

HUR SOM HELST: HÄR, har jag suttit hur länge som helst och ska börja städa lägenheten, duscha och slutligen plugga inför morgondagens tenta. puhhh. men det görs i alla fall bäst under linnelakan i sängen