Jag skrev ingenting alls på den här bloggen igår, jag hade fullt upp hela dagen och kom hem ganska sent. Det som hände var att jag åkte till skolan på morgonen för att ha engelska tillsammans med min klass. När jag kom dit hängde det en lapp på dörren som sa att vi inte fick knacka utan bara vänta tills hon öppnade dörren. Detta berodde på att det var redovisningar om olika epoker in there. Jag och tre andra satt och väntade liiite för länge kändes det som och när läraren slutligen öppnade dörren visade det sig att hon hade glömt bort att hon hade satt lappen på dörren! Haha, skönt i alla fall, vi slapp nästan hela lektionen. Sen gick jag och Junie ner till källaren i estethuset för att ha en av våra värsta lektioner: gemu - gehör och musiklära. Vi satt och väntade och vips, så var läraren sjuk. Svenskan var också inställd så alltså slutade vi skolan klockan 09.40 den dagen! Lyx. Jag vet.

Vi drog i alla fall och tittade på en liten mini-konsert som ägde rum i skolans aula, vi tittade på när 3 olika ensamblegruppen uppträdde och sen drog vi till estethuset och spelade lite gitarr och sjöng med Nadine. Därefter tog jag och Junie oss i kragen och tog oss ner till stan för att fika på espressohouse. En chailatte till mig och en chokladmuffin till Junie. Däremot orkade inte Junie äta ens halva muffinsen så jag åt upp den, såklart. Där träffade jag 3 söta flickor som jag i samma skola som när vi var mindre och sen drog jag och Junie vidare. Vi drog ner till hamnen för att äta thaibuffé, det var sjukt gott men plötsligt upptäckte Junie ett långt svart hårstrå i sin mat. Det måste ha varit någon av de anställdas eftersom att båda vi två tjejer har blondt hår. Vi klagade och klagade och sen gick vi runt på stan hela dagen och kollade på kläder. Junie köpte ett par Nolitajeans och jag köpte faktiskt iingenting. CRED till mig! Sen drog vi till Electa och köpte en foundation från Clinique  och sen till espressohouse ännu en gång för träffa en tjej som heter Frida plus för att dricka ännu en chailatte och lite gottis och sen stack vi till bussen som skulle ta mig till Ängelholm och Junie + Frida till Väla.

Jag kom hem, myste en snabbis med mamma och sen kom morfar och hämtade mig och sen sov jag hos moffipoffi.

Idag har vi haft skola fram till klockan halv 12 och sen satt vi och sjöng Save Tonight hundra gånger och sen drog jag och Junie hem till henne. Eller nej, just det, vi hann med en lunch i skolan också med Nicolina och Chanelle! Nu sitter vi och myser hos Junie och nu har jag bråttom och måste hoppa in i duschen. Nu dör datorn snart! PUSS