now i'm in sweden again. skåne, to be honest.

nu när jag är i sverige igen känns det som att man kanske borde redovisa det man hade för sig här innan man flydde landet. bland annat blev min iphone stulen en kväll i lund. (jävla röv som tog den!!)
men innan dess hade jag the night of my life tillsammans med nicolina min fina. parkhäng med pizza, rosé, chokladbollar och annat mys en hel dag. därefter blev det ett besök hos robbin karlsson, några cigg på balkongen och sen vidare i en taxi till myntha. därifrån gick vi till herkules en runda och hälsade på lite fina människor. sen drog vi och käkade KEBAB och det var där min älskade telefonis försvann, fan också! 6500 bilder försvunna. sucks a little bit. tur att man har varit helt ok aktiv på facebook och lagt upp titt som tätt, haha. men, om man bortser från slutet av kvällen då pappa fick köra klockan 5 på morgonen från vejbystrand till lund för att hämta oss, köpa massa glass och cigaretter och sen raka vägen till morfar så var kvällen helt amazing. tackar gud för det! annars hade ångesten förmodligen ätit upp mig inifrån och ut.
jag blir buren av max (som för övrigt har jobbat hos mamma när hon ägde toras) på herkules
nicolina, robbin, jag och någon okänd (men väldigt snygg) på myntha kök och bar!
ganska mycket kärlek till det placet
moi et den snygga MEN okända mannen, en puss på honom
på besök hemma hos robbelirobbin
nicolina et moi på myntha. hur tusan såg mitt hår ut den kvällen?! (mitt smile också för den delen) herre min gud.
två stora glas och dans är nog ingen bra kombo. tröjan var alldeles rosa dagen efter.
våld-dansar med en random dude. mingel mingel. älskar det, lite i alla fall.
lägger kanske upp lite fler pics snart. facebook fuckar upp lite at the moment. hur i hela världen ska man överleva den här dagen då? tveksamt. heeeeehe. cut cut. ne, där gick jag över gränsen. och nu är jag uttråkad, måste hitta på något innan jag blir spritt språngande GALEN!
en puss.