29 januari 2016

min bästis


det här är min bästa vän johan. vi har känt varandra i väldigt, väldigt många år. och vi har varit bästisar since first sight. han har sett mig i mina värsta väder, mina tyngsta kilon och mina GRÅTIGASTE stunder. men faktiskt allra mest i glada, riktigt skrattiga och mysiga stunder. jag känner mig trygg, lugn och SÅ lycklig av att umgås med honom. han är liksom, bara bäst. 

nu har han mått dåligt länge och jag har varit på sjukhuset hos honom och myst, druckit kaffe och pratat skit i timmar. bilen har rattats ner till lund, sprungit som en dåre ut ifrån ben & jerrys butiken med glass för att den inte ska smälta innan jag kommer fram. och sen har vi bara myst, ritat och.. varit! det är ett lugn i atmosvären, tycker vi båda. 

nu mår han bättre och vi hade ett "sista" dygn innan jag drar uppåt i landet. jag bakade pannkakor i timmar, vi syndade så att min lchf-hjärna fick kortslutning och kollade på film å bara snackade. det kändes skönt, och speciellt skönt att se honom så sprudlande, ärlig och glad. 

sen var jag på märkesbutiken, såklart, för att köpa ännu en busnel tröja (fast vit) men den var alldeles för stor och det fanns ingen i min size. HEART BROKEN!