midsummer in torekow


traditioner är något jag verkligen ÄLSKAR men tokigt nog har inte midsommar fallit mig riktigt i smaken. det känns rätt wierd med tanke på att jag är världens jul-freak och handlar julklappspapper för lika mycket pengar som innehållet i presenterna, planerar och koordinerar i månader i förväg. 

midsommar är inte alls så för mig, jag har inte samma känsla och är inte speciellt engagerad i det där med att plocka sju sorters blommor, sill och nubbe. 

jag nöjde mig med att köpa fina blommor i blomsterhandeln, blev inbjuden till en stor midsommarfest på fribergs lada (g swensons festlokal) där allt stod serverat och lekarna var redan planerade, midsommarstången kläddes och alla gamla kompisar från skola och båstad var där. 

dessutom kom mitt favvopar ner från stockholm och gjorde mig sällskap.

att vi sen dansade vidare till pepe's gjorde bara saken ännu enklare, ännu roligare och ännu mer avslappnat. som sagt, midsommar är inte riktigt min grej. så, med den här enkelheten ger jag den här årets firande 10 poäng av 10 möjliga! 

 
visserligen är det rätt mysigt att kunna behålla sin egen lite boho-chic-style trots HÖGTIDER. så för allas vetskap hade jag på mig min nya dille-grej: runda guldiga stora ringar i öronenja men skjuta gummisnoddar längst är något jag alltid strävat efter


och ett set i linne från raglady by tara som jag är HELT kär i, och ett par skor i mocka + min beloved fransjacka. TYVÄRR spillde någon rödvin över heeeela mina byxor under kvällen så jag får åka hem och byta till nåt helt annat, men det var kul så länge det varade, hehe!favvoparet!!jag tog med mig poppe på fest och när det började dra igång ringde vi en taxi som körde hem honom, snacka om independent dog!
vyn från mammas terass är bara såååå lugnande

 
och att stå hemma med ett glas vin och titta på när lillebrorsan är ÄNNU mindre entusiastisk över firandet och lagar.... MACKARONER! då ligger jag i lä