family papa 59 yrs


pappa fyllde 59 barre i förra veckan och vi kunde inte närvara i trosa på hans birthday. SÅ, familjär som jag är så knåpade jag ihop en överraskning som jag lyckligtvis fick med båda mina bröder på. jag snokade upp vart pappa skulle jobba under veckan, vi körde upp till göteborg, jag hade bokat in oss på samma hotell som pappa skulle bo på och surprisade honom när han satt och åt en tidig middag! 

vi skålade och sen tog vi med honom till jul på liseberg (pappa älskar det och det är lite av en tradition att vi går dit en gång om året tillsammans) och pappa fick inte röra plånkan på hela kvällen. det var otroligt mysigt och han blev såååå överraskad. på vägen köpte vi en stor tårta med ljus och tro det eller ej: JAG BRINGAR TUR I SPEL! varken alex, tedde eller pappa hade någonsin vunnit en stjärnvinst på liseberg (jag har vunnit massor) och VIPS så bara öser vi hem 4 stora chokladkakor!! 

snacka om att se ut som turister på vägen tillbaka till hotellet, hehe. två killkompisar mötte upp senare och så käkade vi på TOSO som är min favoritrestaurang i HELA VÄRLDEN utan krydd