fredriksdals marknad


när jag vaknade, morgonen efter den det som blev en utekväll på stan:


 
....kom mina två bröder och hämtade upp mig i min nya lägenhet. vi hade planerat att åka till köpenhamn men med tanke på att jag råkade sova länge, det var kallt och vi hade loads of shit to do (alex skulle köpa stringhyllor till hela sitt hem, blev jäkligt snyggt btw) SÅ, för att julmysa ändå åkte vi upp till min favoritjulmarknad i hela vida världen:
 


fredriksdals julmarknad. den är HELT underbar! när jag pröjsade inträdet för oss (300 pix) så tänkte jag först.. wtf, för en julmarknad liksom. men HERRE GUD, direkt när vi steg in blev vi heeeeelt överväldigade och jag hade gärna betalat dubbelt för det fantastiska arrangemang som var uppbyggt! 

vi drack glögg, varm choklad, klappade hästar, man kan göra små marsipanfigurer, vi åt lammburgare, köpte skinnvantar, strosade omkring och julmyste. sånt som jag älskar. och vi hade en syskondag, sånt som jag också älskar.
 


alex plockade upp en kissemisse i ett av stallen och jag bara "nej men håll den så som du hålller katter":lite standard efter thailand att alex lyfter upp katter så att dom 3 gånger så långa, well, interna jokes but ye
 
 
 
det var i alla fall HUR MYSIGT SOM HELST och jag vill göra det igen och igen och igen och igen. nä men vet ni vad, nu ska jag göra det till en TRADITION helt enkelt. *clever*