midsummer update

det har gått en stund sen jag uppdaterade kring något mer relevant än musik och god mat här. det händer så mycket omkring mig för tillfället att jag ägnar all min lediga tid till annat än... datorn. såklart. 

här stod jag i full stress och hade outfit-issues inför midsommar och skickar foton till mamma. samtidigt försökte jag skriva klart min terminsuppsats, hinna köpa present till värdparet, blommor till min krans, några goda viner och häftiga sommaröl, kolla vädret, tanka bilen i förebyggande syfte, skriva färdigt ett schema, packa ihop pollys sova-borta-kit, handla ben och godsaker till henne, köpa 3 liter jordgubbar och jada jada jada jada.. 

gjorde dessutom mina naglar dagen innan i samma gula färg som min klänning, syns kanske på nån annan bild än den här

 
 
doesn't matter TODAY, midsommar blev det och uppsatsen blev inlämnad trots att jag inte hann läsa igenom den och jag hade med polly på midsommarfirandet. i min harmoni i att vara HELT ledig glömde jag av att ta så mycket foton, men några blev det. å dom kommer här:
 

jag matchade min outfit totalt, till och med mitt blommiga diadem hade samma nyans som min gulprickiga klänning. att jag inte hann (eller snarare glömde) sminka mig innan jag kom till isabel på säbyholm var ju en helt annan femma polly pilooooot å hennes fina gudmor on fleekmidsommarlunch med räkor istället för sill kan ha varit deras bästa idé på hela kvällen, deffffinitivtvi skulle tagit en gruppbild men alla glömde bort, had so much fun, och jag tänkte ta en bild på hela min outfit med min fina krans jag gjorde, men det gick ju sådär också. så, här ser ni en snabb, blurry bild tagen i spegeln vid 02.30

 
omkastad ordning på bilderna men här anlände jag precis till isabels föräldrarhem och upptäckte att gult uppenbarligen är inne i år, hehe


vi alla sov hos isabel i alla deras många gästrum och polly under täcket med mig. vi hade en UNDERBAR kväll och morgon därpå vaknade jag som ett spjut klockan 08.00 (trots sen läggning) och började städa upp i huset. när gänget började vakna till liv gjorde vi en ordentlig frukost och myste loss i trädgården! 

 

det här är fan dreamgissa hur många varv man ville ta till den här brakbuffén

 
ojojoj vilken matchning va

Angelica Wåhlin

Tycker du blev jättefin ju!