helsingborg again


jag har ju som känt lite svårt för att bara sitta hemma en helt vanlig kväll. i tisdags skulle mel komma till mig vid 23 och jag satt och åt köttbullar med polly. när klockan närmade sig 20.30 höll jag på att dö av rastlöshet å uttråkhet och orkade inte vänta på sällskap så jag hoppade in i duschen snabbt som f-n, körde och lämnade polly hos melissas mamma och körde ner till helsingborg. bytte om snabbt hos melissa, tog ett glas rött hemma och sen ut i en taxi ner mot stan. well.. hur mycket folk det var ute var ju.... inget att hurra för. 

så det slutade ju med att vi drog på lite fest hos melissas granne tills solen kikade fram och sen bara en sväng hem till melissa, fräschade upp oss och sen ner på stan igen! det blev en heldag i solen med häng på tropic bar nere på stranden, en sväng över till danmark (tänkte ta köpenhamn men vi var kloka nog att vända i helsingör) och sen middag på barfota ute på gröningen. vid 23 hoppade vi in i en taxi och åkte hemåt för att slagga. gissa om jag kunde sova med en snarkandes traktor (melissa), hehe, fick nästan lite mallorca-flashbacks över dom här dagarna. 

however så står jag på toan och tar en selfie på det enda stället som hade öppet, ishh, här: dricker en lowcarb-drink med melissa på hampan här: 


ganska trött och sugen på frukost hos grannen här:


på g till stranden, mat och sol här:


ligger i matkoma efter sjukt ohälsosamt käk på tropic bar:


drömmer om pölse med rostad lök här:bestämmer mig för att gå ner och köpa en här: 


planerar att käka en efterlängtad ceasar till middag med urgulliga vänner:

 
å sen tog jag inte fler foton, och efter det bestämde jag mig för att inleda en lite lugnare period i mitt lilla liv fram tills midsommarhelgen för min kropp är helt och hållet kaputtslut. 

så de så