walther silwer


okey everybody, nu är jag gudmor till det sötaste lilla livet -och det enda barnet jag har nära band till- och jag är lyckligast i världen! det har varit en ENORM ära för mig att få den rollen och jag har varit nervös som tusan inför presenter och hur jag ska visa att jag verkligen är TACKSAM på riktigt! 
i påsarna ligger det här:
moneyphant från georg jensen med tvillingbebisar (walthers pappa är tvilling så det passade rättså kul) plus att walther kan leka med klossarna och inte bara stirra på en prydnad hehemamma kallar alltid mig och josefin för tornet och släpvagnen för att hon är väldigt lång och jag är väldigt kort. well, det kanske bara är jag som är kort. med tanke på att jag ser ut att vara ett BARN bredvid alla dessa ståtliga pjäser. tur att jag i alla fall är längre än walther, än så länge, hehehehe 


 
TYVÄRR vaknade jag och hade en "fuldag", alla tjejer vet vad jag menar med det. FETT störigt med tanke på att jag ville vara SÅÅÅ fin den här dagen men jag tröstade mig med att walther inte kommer komma ihåg det, sååå mina trötta morgonögon fick förbli trötta

och outfiten då.. det var ett dilemma... vit kavaj och ett par spetsiga röda skor eller ska jag hålla mig till min egen stil? det är alltid ett dilemma jag har vid traditionella tillställningar. den här gången bestämde jag mig för att behålla min EGEN stil, josefins familj är väldigt chill och skön så det blev bra! och eftersom att det var mors dag i söndags så var det ju SJÄLVKLART att josefin skulle ha lite fint också, dessutom visste jag att hon önskade sig ett förkläde. och vad vore inte mer nice än att LÖSA det då! 
mitt favoritmärke på köksgeråd är agneta livijn, ALLT hennes porslin är helt magiskt och här fick familjen walther/silwer sin första skål av mig. till det fick hon förklädet (jag har ett likadant och ÄLSKAR det) och en grythandske. kommer passa jättefint i deras lägenhet och förhoppningsvis i deras framtida hus!