bye bye 2018

2018

 
jag måste erkänna att det känns helt sinnessjukt skönt att få påbörja ett helt skinande rent nytt år och bara släppa 2018 bakom mig. med öppet hjärta och enorm energi entrar jag året som jag ska leva SÅ lyckligt. 

många delar av förra året ger mig lite rysningar medans många delar pirrar i magen. 

jag och micke gjorde slut någon gång i början vilket blev en enorm omställning och innan dess gick det åt mycket energi åt att förbereda, fundera och ta stora beslut. jag flyttade ner till pappas lägenhet en stund och tog med mig polly. singel och ensamstående hundmamma, haha. och mitt uppe i en utbildning i göteborg. efter det har mitt flyttlass gått en hel del varv. upp till stockholm, ner till båstad, ner till helsingborg och nu snart upp till stockholm igen. det tar mer på krafterna än man tror. bytt skola, fått nya klasskompisar, försökt få i ordning och försökt reda ut allt. 

jobbat som en dåre under sommaren att jag inte hann känna efter hur mycket jag egentligen orkade med tanke på resten av årets omställningar. well, it's been quite rough 

polly har ju också blivit min alldeles egna hund efter att micke successivt dragit sig undan att ansvara över henne, vilket också har pressat på och varit otroligt tidskrävande. och för att inte tala om hur tidskrävande det har varit för min lilla hjärna att bara komma på lösningar. och det har blivit kostsamt med emergency-passare som fått ta hand om henne. OCH SAMTIDIGT ÄR HON DET BÄSTA MED HELA ÅRET, såklart <3 
 
omtumlande händelser under 2018 har helt sugit musten ur mig men jag är SÅ LADDAD att få börja om på det här nya 2019. jag ska bli sådär pirrig av att se min favoritkulör av turkost, öppna ögonen och se allt som är så vackert, älska massor och bejaka endorfiner, njuta av ljudet från kaffekokaren som brygger på morgonen och sjunga med till låtarna i min gay-collection-lista på spotify. 

bye bye 2018, det här blir svinball


Angelica Wåhlin

Låter som ett tufft 2018, men du verkar ha gjort det bra ändå! 2019 kommer bli så mycket bättre, helt klart <3